Sărbătorim 1 an de imoExpert, emisiunea care aduce profesioniștii mai aproape de consumatorii de imobiliare

Emisiunea imoExpert, realizată de Imobiliare.ro, sărbătorește un an de la lansare, iar rezultatele vorbesc de la sine. Peste 2 milioane de români ne-au urmărit!

Am lansat imoExpert pentru a vă pune pe voi, profesioniștii în imobiliare, în prim-plan și pentru a-i ajuta cu informații corecte și relevante, venite de la persoane avizate, pe cumpărători, proprietari și chiriași.

Am dezbătut alături de 27 de invitați subiecte de actualitate din lumea imobiliarelor, am vorbit despre prețuri, tendințe și am scos în evidență proiecte și inițiative cât se poate de interesante. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și s-au implicat în proiectul imoExpert pentru o mai bună educare a consumatorului de imobiliare!

Edițiile imoExpert difuzate până acum pot fi urmărite pe canalul de YouTube Imobiliare.ro. Le găsești AICI. Dacă îți plac și vrei să rămâi la curent cu opiniile profesioniștilor, atunci nu uita să dai un „subscribe”!

Creștem și prezența Clubului Profesioniștilor în Imobiliare în online pentru că #împreună suntem mai puternici. Am lansat un canal de YouTube dedicat exclusiv proiectelor, inițiativelor și evenimentelor CPI. Ne găsești AICI. Abonează-te și stai conectat la cea mai mare comunitate de real estate din România!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])