Se apropie primul târg imobiliar din 2017!

Salonul Imobiliar București pregătește a doua ediție a târgului, în 3-5 martie 2017, după succesul primei ediții din noiembrie 2016.

15039671_1385524238132097_7770371466074228063_oÎn perioada 3-5 martie va avea loc primul târg imobiliar din anul 2017, la Palatul Parlamentului – Salonul Imobiliar București. Târgul vine cu oferte speciale pentru bucureșteni, atât din partea dezvoltatorilor rezidențiali cât și din partea agențiilor imobiliare. Evenimentul se află la a doua ediție, prima având loc în noiembrie 2016, iar organizatorii își doresc să repete frumoasa experiență de anul trecut, când  pragul i-a fost trecut de peste 4.700 de vizitatori.

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare a stat de vorbă cu echipa din spatele Salonului Imobiliar București pentru a afla mai multe detalii despre acest eveniment.

CPI: Cu ce vine nou acest târg pentru bucureșteni?
SIB: „Noi mizăm pe crearea unei experiențe deosebite în cadrul târgului. Ne dorim ca vizitatorii să acorde timp pentru discuții cu fiecare expozant în parte. Pentru asta, pregătim și o atmosferă pe măsură: o zonă de Lounge, Cocktail-uri, spații expoziționale aerisite și, bineînțeles, spațiile și sălile impresionante din cadrul Palatului Parlamentului.”

CPI: Cine sunt expozanții din cadrul salonului?
SIB: „La fel ca și anul trecut, în cadrul târgului din martie vom avea standuri în care dezvoltatorii își vor putea prezenta machetele proiectelor rezidențiale dar și standuri de agenții imobiliare care vin cu oferte foarte bune, valabile doar pe durata salonului. În baza succesului primei ediții, în acest moment, târgul este aproape SOLD-OUT.”

CPI: De ce anume beneficiază expozanții la SIB?
SIB: „Echipa SIB a gândit acest proiect foarte în detaliu, astfel încât toți participanții, vizitatori și expozanți, să aibă parte de o experiență premium. Mai exact, pentru expozanți am pregătit o zonă expozițională cu set-up Luxury – de exemplu, vom avea o mochetă specială, pereți de standuri îmbrăcați în catifea – totul să denote o atenție la detaliu desăvârșită. Pe lângă aspectul salonului, dorim să comunicăm foarte bine evenimentul și în piață, astfel, asigurăm expozanților o expunere media foarte bună printr-o conferință de presă, la deschiderea târgului, interviuri LIVE pe durata târgului, prezență radio și TV dar și pe rețelele de socializare.”

CPI: Ce costuri presupune participarea la SIB pentru un expozant?
SIB: „Costul pentru închirierea unui stand este de 99 euro/mp pentru ediția din martie – care este aproape SOLD-OUT, dar avem deja scoase la vânzare și standurile pentru ediția din noiembrie 2017 la numai 119 euro/mp față de 169 euro/mp (preț de rate-card). Invităm dezvoltatorii și agențiile imobiliare interesate de ediția SIB din 3-5 martie să ne contactez pentru a verifica disponibilitatea standurilor.”

Contactează Salonul Imobiliar București aici.