Tagor: ”Clienții sunt motivați să încheie procesul de cumpărare mai rapid”

Reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Tagor (proiectele Adora) vorbesc despre o schimbare a comportamentului cumpărătorilor față de acum un an.

adora piperaPotrivit dezvoltatorului imobiliar Tagor, vânzările au decurs ”foarte bine” pentru proiectele Adora: încadrul Adora UrbanVillage (Bragadiru) toate apartamentele cu trei camere şi studiourile sunt vândute, laAdora Park din Arad 85% din unităţi sunt vândute, iar în Adora Forest din Timişoara 40% din bloc este ocupat deja.

„Clientul tipic pentru proiectele Adora preferă fie apartamentele cu trei camere, fie studiourile, mai ales că oferim o minicameră în plus, care poate fi folosită în multiple moduri, de la o cameră de hobby, o cameră de joacă pentru cei mici, până la o cameră de oaspeţi sau un birou”, spune Andreea Hamza, director de marketing pentru proiectele rezidenţiale administrate de Tagor.

Proiectele Adora sunt rezultatul unei investiţii din partea fondului Patron Capital din Marea Britanie şi sunt administrate de către Tagor, ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi. Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village situat în partea de SV a Bucureştiului, au continuat în 2014 cu Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara, fiind completate în 2015 cu Adora Pipera din Pipera.

„Piaţa s-a schimbat şi clienţii şi-au modificat atitudinea, find mai motivati să închidă procesul de cumpărare ceva mai rapid decât cu un an în urmă. Suntem încrezători în revenirea completă a pieţei imobiliare anul acesta, ceea ce ar reprezenta un context minunat pentru demararea fazelor următoare pentru proiectele noastre”, a detaliat Andreea Hamza.