Tagor începe vânzările la Adora Forest din Timișoara

Reprezentanții dezvoltatorului spun că printre clienții țintiți se numără și noii angajați din Timișoara, un oraș cu un ritm rapid de dezvoltare.

adora forestPrima etapă a Adora Forest, complex rezidenţial din Timişoara, finalizat recent şi situat în apropiere de zona Dumbrăviţa, lângă Pădurea Verde, este un bloc cu 107 de apartamente, rezervat sau vândut în proporție de 10% în prezent, la o lună de la darea în folosință.

„Piaţa rezidenţială este în plin avânt la Timişoara şi timişorenii sunt evident interesaţi de un mod de viaţă de calitate. Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în preţ. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru hobby-uri”, explică Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora. “Timişoara este unul din oraşele cu cea mai rapidă dezvoltare din România, cu foarte mulţi investitori care încep noi afaceri sau le extind pe cele existente, ceea ce atrage personal calificat inclusiv din judeţele limitrofe. Noi suntem aici pentru a construi locuinţe de calitate pentru aceşti noi angajaţi.”

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, şi au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului.

Adora reprezintă o investiţie de anvergură realizată de fondul de investiţii britanic Patron Capital, coordonată de Tagor ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi. Cu 75% din Adora Urban Village deja vândut şi 45% din Adora Park Arad ocupat, investitorul este în curs de a pune la punct calendarul de continuare a dezvoltării etapelor următoare ale proiectelor, aşa cum a fost anunţat anterior.