Tagor livrează faza a doua a Adora Urban Village din Bragadiru

Ansamblul rezidențial care cuprinde două blocuri cu un total de 94 de apartamente este rezervat în proporție de 20%.

Adora AUV livrare faza 2 24aug2017 1Zona din sud-vestul Bucureştiului, către Bragadiru, este în plină dezvoltare astfel că în ultimii cinci ani numărul caselor şi al proiectelor rezidenţiale a crescut exponenţial, potrivit reprezentanților Adora urban Village.

„Încrederea consumatorilor este foarte ridicată şi în creştere pe fondul creşterii economice, (…) clienţii noştri au rezervat deja 20% din locuinţele disponibile în cadrul Adora Urban Village Faza 2. Unul din avantaje este că noii clienţi pot lua ca model calitatea construcţiei blocurilor din Faza 1 pentru a o compara cu cea a facilităţilor adăugate la Faza 2”, explică Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări pentru Tagor, dezvoltatorul imobiliar care a construit Adora Urban Village.

Faza 2 înseamnă două blocuri de patru etaje cu un total de 94 de apartamente şi garsoniere, dotate cu lifturi Schindler, canalizare şi utilităţi conectate la infrastructura urbană, drum asfaltat construit de către dezvoltator până la infrastructura rutieră a oraşului, izolare termică  exterioară cu panouri de 10 şi 15 cm şi multe alte dotări precum spaţii de parcare, un parc privat de 3.000 mp, pază 24 de ore şi transport în comun privat până în oraş.

În plus, două treimi din garsoniere şi peste o treime din apartamentele cu două şi trei camere dispun de câte o mini-cameră creeată prin compartimentare, care îmbunătăţeşte opţiunile de utilizare a spaţiului, potrivit reprezentanților dezvoltatorului. Suprafeţele locuinţelor variază în jurul a 42 mp pentru garsonierele duble, de la 60 la 69 mp pentru apartamentele cu două camere şi 79 la 87 mp pentru apartamentele cu trei camere. Toate locuinţele din Adora Urban Village dispun de încălzire în pardoseală, centrale termice Ariston, balcoane cu balustrade din sticlă în armătură de inox, acces bloc cu videotelefon şi finisaje de înaltă calitate.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucurestiului.