Tagor, rezervări pentru faza II a Adora Forest Timișoara

Blocul din prima fază este vândut în proporţie de 95% din cele 107 apartamente şi garsoniere pe 11 etaje.

Adora Forest Timisoara aerial view design smallTagor a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a doua faze a complexului rezidenţial Adora Forest din Timişoara, care& înseamnă 115 apartamente şi garsoniere la standarde înalte de finisare amenajate într-un bloc cu 11 etaje, planificat să fie dat în folosinţă la finalul anului viitor.

„Cu actualul ritm al creșterii locurilor de muncă din Timișoara şi cu recenta amplificare a cererii de locuințe, ne aşteptăm ca faza a doua a complexului Adora Forest să se vândă foarte repede.”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări pentru Tagor.

În toate proiectele dezvoltatorului imobiliar Tagor, cea de-a doua fază vine cu îmbunătățiri ale standardelor construcțiilor rezidențiale, introducând la toate apartamentele în curs de dezvoltare sistemul de încălzire prin pardoseală, care înlocuiește încălzirea clasică prin calorifere de fier sau de aluminiu.

“Noile apartamente ce vor fi construite de Tagor în Timişoara beneficiază de o îmbunătăţire a conceptului de extra-cameră, de finisaje de înaltă calitate, de o intrare luxoasă şi de servicii cu valoare adăugată: pază 24 de ore, loc de joacă, locuri de parcare, toate acestea în vecinătatea pădurii. Pentru această fază, preţurile promoţionale pornesc de la 990 de euro pe metru pătrat util plus TVA”, a declarat Mihaela Matei, reprezentant de vânzări în cadrul Hitch & Mosher, agenţia exclusivă a proiectului Adora Forest.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucureștiului.