Tech Agenda îți aduce noutățile de Black Friday. Vezi ce ți-am pregătit!

De Black Friday, Imobiliare.ro ți-a pregătit cea mai înțeleaptă ofertă. Colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator, îți dă toate detaliile într-un nou episod Tech Agenda.

Vrei să afli mai multe sau să profiți de promoțiile lansate? Poți consulta oferta completă Imobiliare.ro de Black Friday AICI.

Rămâi mereu la curent cu toate noutățile pe care le lansăm, dar și cu cu cele mai importante informații din piață cu un simplu Subscribe pe canalul de YouTube Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Pentru și mai multe informații de calitate dedicate adevăraților profesioniști în imobiliare te așteptăm cu un Like și pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Și nu uita că ai o linie directă de comunicare cu echipa noastră de product și de marketing prin grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro. Postează și primești în cel mai scurt timp un răspuns!

Citește și:

#TechAgenda – certificatul energetic și o soluție pentru vizionări în siguranță în pandemie

#TechAgenda – lead din Whatsapp și plata cu cardul

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])