Tech Agenda revine cu un nou episod! Am introdus trei noi funcționalități pentru tine

Avem un nou episod Tech Agenda pentru tine. Am introdus de curând trei noi funcționalități pe Imobiliare.ro pentru a te ajuta. Află despre ce este vorba de la colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

În primul rând, am introdus obligativitatea câmpului „An finalizare construcție” pentru clădirile care au fost livrate după 2010.

În al doilea rând, am pregătit un instrument care poate fi de folos dezvoltatorilor imobiliari cu tipologii diferite de apartamente în același proiect. Este vorba despre funcția de duplicare.

Avem și noutăți legate de contactul prin SMS sau prin Whatsapp. Află mai multe detalii urmărind cel mai nou episod Tech Agenda.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri, propuneri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cele prezentate în acest episod Tech Agenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.

Îți reamintim și că recent colegii noștri de la Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, au lansat un raport complet despre evoluția pieței rezidențiale în trimestrul IV al anului trecut.

Găsești numeroase informații relevante pentru profesioniștii în imobiliare în cuprinsul său. Nu l-ai răsfoit încă? Îl poți descărca gratuit AICI.

Dacă vrei să rămâi mereu la curent cu noutățile Imobiliare.ro, dar și cu cele mai importante știri din domeniu și cu cele mai extinse analize de piață, îți sugerăm că dai un „subscribe” canalului de YouTube Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Te notificăm noi când apare ceva de interes!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])