Light Dark

Nordis organizează joi, 3 septembrie, o vizionare ”open house” la care invită agenții imobiliari interesați de colaborare.

Nordis 1 LivingFlorin Poștoacă, reprezentant Nordis, spune că organizează astfel de vizionări odată la două-trei luni. ”Avantajul este de a avea o mai bună rată de promovare a proprietății, dar se poate aplica doar pentru proprietățile aflate în exclusivitate ”, explică Florin Poștoacă.

De altfel, și apartamentul pentru care Nordis organizează vizionarea ”open house” de joi, 3 septembrie, ora 17.00, este tot o proprietate în reprezentare exclusivă. Este vorba despre un apartament cu trei camere, în suprafață de 170 de metri pătrați, construit în 2007, situat lângă Parcul Herăstrău. Prețul locuinței este de 285.000 de euro.

Compartimentarea locuinței este optimă, iar spațiul este generos, fiind vorba de o suprafață utilă de 138 mp la care se adaugă terase de 31 mp. Pentru a spori confortul locuitorilor, arhitectul a gândit spațiul interior astfel: hol, grup sanitar de serviciu, bucătărie separată în suprafață de 14 mp, zonă de living și dining generoasă ( 46 mp), două dormitoare matrimoniale (28 mp, 18 mp), fiecare cu baie proprie și spațiu pentru haine. Serile de vară le puteți petrece alături de familie și prieteni pe terasă, aceasta având o formă pătrată și o suprafață de 22 mp”, se arată în caracterizarea apartamentului.

Sunt invitați atât potențialii cumpărători, cât și agenții imobiliari interesați de colaborare, pentru a vedea apartamentul și pentru a primi toate informațiile despre acesta, cât și si pentru a discuta despre oportunitățile din zonele de centru și de nord ale Bucureștiului”, spun reprezentanții Nordis.

Detaliile vizionării

Nordis Premium Properties, www.nordis.ro, [email protected], 0732.100.442

Adresa proprietății: Str. Grigore Gafencu 20-24

Dată eveniment: joi, 03.09.2015, începând cu ora 17:00