107 apartamente noi și spații de birouri de tip SOHO în centrul orașului Arad

Wallberg Properties, grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de Valentin Morar, anunță inaugurarea proiectului Arad Plaza.

arad plaza proiect imobiliar

Arad Plaza se află în centrul orașului Arad și este compus din trei corpuri cu o suprafață construită de peste 20.000 de mp.

Proiectul imobiliar cuprinde 170 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, alături de lofturi și de penthouse-uri și integrează conceptul smart home, viitorii locatari având astfel opornunitatea de a controla de la distanță, prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei, atât temperatura, cât și luminile ambientale sau elementele de siguranță.

arad plaza

La toate acestea se adaugă peste 1.200 de mp de birouri de tip SOHO – small office home office, spațiu potrivit atât pentru freelanceri, cât și pentru companiile care își doresc un birou poziționat central, potrivit newsar.ro.

Grupul Wallberg Properties a fost fondat în anul 2004, iar Bermo – una dintre companiile sale – a fost primul dezvoltator de proiecte rezidențiale de pe piața din Arad, având în portofoliu ansamblurile de vile AXA și AXA 2, dar și ansamblurile rezidențiale Bermo Orizont, Bermo Residence și Bermo Ambient.

Ulterior, Wallberg Properties a dezvoltat proiecte și în Brașov și în Cluj-Napoca.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])