134 de apartamente, birouri și un spațiu comercial de peste 2.000 de mp în cel mai nou proiect multifuncțional din București

Dezvoltatorul One United Properties a primit autorizația de construire pentru proiectul multifuncțional One Verdi Park. Lucrările tocmai au fost demarate.

one verdi park

Proiectul va fi construit în zona Bulevardului Barbu Văcărescu din Capitală și va cuprinde două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial. Turnul cu spații de tip office va dispune de o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de mp, iar cel rezidențial va include 134 de apartamente.

proiect one verdi park

Cele două clădiri vor fi conectate, la parter, printr-un spațiu comercial cu o suprafață de 2.200 de mp, și vor oferi vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei. La toate acestea se adaugă 451 de locuri de parcare, în subteran, și o serie de spații verzi și de recreere.

Livrarea proiectului One Verdi Park este așteptată în trimestrul IV din 2021.

lucrari one verdi
Foto: Facebook One Verdi Park/ lucrările au fost demarate deja

Dezvoltatorul One United Properties este activ pe piață din anul 2007 și este specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste construite în București. Din portofoliul său fac parte ansambluri rezidențiale, precum One Charles de Gaulle sau One Mircea Eliade, dar și spații office.

One United Properties a fost desemnat „Dezvoltatorul imobiliar al anului 2018” în cadrul celei mai recente ediții a Galei Profesioniștilor în Imobiliare și a obținut și trofelul dedicat „Proiectului rezidențial al anului 2018” pentru ansamblul One Charles de Gaulle. Grupul condus de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu a fost evaluat recent la 270 de milioane de euro.

Citește și: Pre-certificare „Green Homes” pentru One Mircea Eliade, parte a proiectului demarat pe locul fostei fabrici Automatica din București

Citește și: One United Properties pregătește un nou ansamblu rezidențial, cu peste 1.000 de apartamente, pe malul lacului Plumbuita din București

Citește și: Ce caută cumpărătorii interesați de proprietăți high-end? „Sunt persoane care plătesc 50.000 de euro în plus să aibă vederea spre sud-est”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])