82% dintre apartamentele disponibile în primul ansamblu rezidențial cu turnuri din Timișoara au proprietar. Stadiul lucrărilor

Structura primei clădiri a ansamblului rezidențial XCity Towers, primul din Timișoara care va cuprinde clădiri de tip turn, a fost finalizată. Până acum, 82% dintre apartamentele disponibile au fost deja contractate, anunță dezvoltatorul proiectului, Wallberg Properties.

ansamblu rezidential timisoara xcity towers

Tower One cuprinde 135 de apartamente, în această fază de dezvoltare intrând și 114 parcări exterioare și 50 de locuri de parcare subterane, împreună cu 542 de mp de spații comerciale și de birouri.

Planșeul pentru ultimul etaj al clădirii, respectiv etajul 15, a fost turnat deja la finalul săptămânii trecute, iar pe partea de zidărie lucrările au ajuns la etajele 11-12.

xcity towers stadiu lucrari octombrie

Tâmplăria și tencuiala sunt finalizate până la etajul 9. Se lucrează acum la etajul 10. Tot până aici au ajuns și lucrările pe partea de instalații.

XCity Towers va cuprinde la finalizare opt clădiri cu 10 și 15 etaje și 955 de apartamente. Valoarea estimată a proiectului este de 62 de milioane de euro. Acesta face parte din portofoliul Wallberg Properties, dezvoltator cu 15 ani de activitate pe piața locală.

Wallberg Properties a obținut în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 „Premiul special pentru investiție în piețele locale”. Arad Plaza, un alt ansamblu rezidențial aflat tot în portofoliul grupului, a câștigat trofelul pentru „Proiectul rezidențial High-End al anului 2018”.

Citește și: Toni Ehling, XCity Towers – „Piața imobiliară din Timișoara este caracterizată de o cerere ridicată pe segmentul locuințelor noi”

Citește și: Din resurse proprii, cu cash sau credit? Cum se achită proprietățile rezidențiale tranzacționate pe piața din Timișoara

Citește și: Care va fi adevăratul impact al inițiativei O familie, O casă asupra sectorului de real estate? Răspunsul dezvoltatorilor și agenților imobiliari

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])