AFI Europe România va demara AFI City

Compania a anunțat recent că va începe lucrările de construcții la trei proiecte, printre care se numără și ansamblul rezidențial din cartierul Bucureștii Noi.

rsz_afi_park_&_afi_palace_cotroceniAFI Europe România a publicat rezultatele financiare obţinute în trimestrul al doilea  şi în primul semestru din 2016, înregistrând un venit operațional net (NOI) de 22,2 milioane de euro din activele sale generatoare de venit din România pe parcursul primelor 6 luni ale anului, reprezentând o creştere cu 13,1% în comparație cu prima jumătate a anului 2015.

“AFI Europe România a încheiat primele 6 luni ale acestui an cu rezultate îmbunătăţite pentru toți parametrii. Performanţa centrelor comerciale se află pe un trend ascendent, clădirile de birouri se apropie de un grad de ocupare de 100%, urmând să începem lucrările de construcţie pentru proiectele noi: AFI Palace Braşov, care va include un centru comercial de 45.000 mp închiriabili şi spaţii de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, AFI Tech Park din Bucureşti, de 50.000 mp închiriabili, şi proiectul rezidenţial AFI City din Bucureştii Noi. Ca urmare a unui venit operațional net (NOI) cu 13% mai mare, strategia noastră pe termen lung este să continuăm să înregistrăm o creştere constantă şi sigură a venitului operațional net. Prin includerea proiectelor principale, portofoliul din România va crește la 300.000 mp de spaţii închiriabile”, a menționat David Hay, CEO AFI Europe România.