Alex Skouras, Amber Gardens: Clienții sunt preocupați de calitate vieții lor, nu doar de prețul pe metrul pătrat

Românii sunt tot mai interesați de așa-numitele locuințe verzi și încep să înțeleagă mai bine beneficiile oferite de astfel de proprietăți.

locuinte verzi romania

Cererea de locuințe verzi s-a intensificat în ultima perioadă în România, grație evoluției cerințelor clienților finali și a beneficiilor pe care astfel de proprietățile le oferă, precum costurile mai mici la energie, confortul sporit și avantajele aduse la nivelul sănătății.

„Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul Amber Gardens.

„Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate”, a mai adăugat Skouras.

Acesta este primul ansamblu rezidențial cu locuințe verzi de lux din România, situat în zona Otopeni-Tunari și alcătuit din 60 de case care consumă, potrivit dezvoltatorului, cu 90% mai puțină energie față de o casă convențională.

Locuințe certificate Green Home, disponibile în cadrul Târgului Național Imobiliar

O ofertă variată de locuințe certificate și precertificate Green Home va fi disponibilă în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), eveniment care va fi organizat la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, în perioada 28-30 septembrie.

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Ediția din această toamnă a evenimentului va include, totodată, proiecte imobiliare în exclusivitate, lansări de ansambluri rezidențiale, oportunități de investiții, proprietăți middle și high-end în centrul și în nordul Capitalei, proprietăți de vacanță, case din containere marine, lansări de noi credite de investiții imobiliare, soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic, servicii conexe și tombole speciale pentru vizitatori.

Intrarea se va face vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00 – 19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00, iar prețul unui biletul va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Național Imobiliar. Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile AICI.

Citește și: În ce stadiu se află dezvoltarea Arcadia Apartments Domenii la 9 luni de la lansarea sa în cadrul Târgului Național Imobiliar

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])