Anchor Group dezvoltă un nou ansamblu rezidențial premium. Ce alte planuri are compania care a investit 400 de milioane de euro în România în ultimii 20 de ani

Anchor Group, companie parte a grupului turc FIBA prezentă pe piața locală din 1997, are în vedere dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium în apropiere de InCity Residence, primul său proiect pe segmentul rezidențial, demarat în 2006 în zona Dristor din Capitală.

Noul ansamblu rezidențial Anchor Group

Noul ansamblu rezidențial va fi construit pe un teren de 8.000 de mp deținut de companie și va cuprinde 4 blocuri cu 5 etaje și 188 de apartamente.

Finalizarea lucrărilor de construcție este estimată pentru primăvara anului 2019, potrivit Profit.ro.

Compania care a investit peste 400 de milioane de euro în România în ultimii 20 de ani are, totodată, în vedere dezvoltarea unor ansambluri rezidențiale premium pe terenuri pe care la deține în Voluntari, Fundulea și Berceni. În plus, a anunțat recent că va construi lângă actualul ansamblu rezidențial Pallady Tower două blocuri noi cu 200 de apartamente.

Primul proiect Anchor Group în România a fost cel al centrului comercial București Mall, primul de acest tip din țara noastră. Acesta a fost urmat de Plaza România, care găzduiește și multiplexul Movieplex Cinema, deținut tot de Anchor Group.

În portofoliul companiei se mai afă și clădirile de birouri Anchor Plaza și Anchor Plaza Metropol.

Anul trecut, dezvoltatorul imobiliar a înregistrat o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro, rezultat cumulat pentru cele două mall-uri și clădirea de birouri Anchor Office, potrivit Adevărul.

Pentru anul 2017, compania și-a propus să ajungă la o cifră de afaceri de 39,6 de milioane de euro.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])