Investiție de peste 40 milioane de euro într-un nou complex rezidențial premium, în capitală

Se lansează Select Residences, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Anchor Grup în București, în parteneriat cu Libra Internet Bank. Investiția se ridică la peste 40 milioane de euro.

Situat în proximitatea Centrului Comercial București Mall – Vitan, Select Residences va include 347 de apartamente – studiouri, două și trei camere și duplexuri – având suprafețe cuprinse între 63 și 246 mp construiți și terase de până la 37 mp. Proiectul se întinde pe o suprafață de 8.500 mp de teren și va avea aproximativ 47.000 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri are o înălțime de S+P+10E+Duplex.

Complexul oferă, de asemenea, spații verzi, precum și o parcare subterană care conectează toate cele trei clădiri.

Anchor Grup a demarat deja construcția proiectului Select Residences aflat lângă InCity Residences și estimează că acesta va fi livrat în a doua parte a anului 2024.

„Am avut o experiență de succes cu dezvoltarea InCity Residences și Pallady Towers, așa că am ales să continuăm să investim în segmentul rezidențial, care are un mare potențial, în condițiile în care numărul locuințelor livrate, dar și al celor vândute în Capitală este pe un trend ascendent în ultimii ani. Complexul Select Residences este destinat profesioniștilor care lucrează în corporații sau au propriile afaceri și care apreciază conceptele urbane premium, precum și familiilor active”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

„Continuăm să sprijinim marile proiecte de real estate din România, așa cum facem de peste 8 ani de când ne-am specializat în acest domeniu. Ne bucurăm că prin această finanțare ne putem sprijini partenerii de la Anchor Grup în realizarea acestui proiect rezidențial important pentru București și bucureșteni”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Garsonierele din cadrul proiectului au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți. Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 72 și 115 mp construiți, în timp ce apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 115 și 125 mp construiți. Duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți.

Anchor Grup este o Companie cu o experiență de 25 de ani pe piața imobiliară din România. Portofoliul rezidențial al Companiei cuprinde trei proiecte – InCity Residences cu 502 de apartamente, Pallady Towers cu 204 de apartamente și Select Residences cu 347 de apartamente.

Citește și: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 miliarde de euro prezentate la TNI. Începe Târgul Național Imobiliar TNI

Citește și: Imobiliare Hub 2022 – Agenda evenimentului este completă

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])