Ansamblu rezidențial finalizat în centrul Bucureștiului cu o investiție de 26 de milioane de euro

Cel mai mare ansamblu rezidențial dezvoltat în apropierea zonei Piața Unirii din centrul Bucureștiului, Soho Unirii, a fost finalizat, după o investiție de aproximativ 26 de milioane de euro. 

Soho Unirii cuprinde 236 de apartamente, cu până la 4 camere, dispuse în trei clădiri cu regim de înălțime redus, mai exact cu cinci etaje plus al șaselea retras.

În momentul de față, 70% dintre locuințe au fost deja vândute, predarea efectivă a acestora urmând să fie realizată până la finalul verii, în funcție de procesele individuale de cadastrare și intabulare.

Cei mai mulți cumpărători au fost utilizatori finali, care și-au dorit o locuință nouă, potrivit unui comunicat emis de firma de consultanță SVN România.

„Piața imobiliară din România este una atractivă și suntem satisfăcuți de rezultatele înregistrate cu Soho Unirii, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidențială, în inima Bucureștiului”, a declarat Richard McLaughlin-Duane, Managing Partner al dezvoltatorului acestui proiect – London Partners.

„Analizăm diferite oportunități noi de investiții, fiind interesați atât de noi potențiale dezvoltări rezidențiale, cât și de potențiale dezvoltări mixte, care să includă atât spații de birouri, cât și rezidențiale”, a mai adăugat acesta.

London Partners este o companie britanică de dezvoltare imobiliară, parte a unui grup internațional activ pe piața din România din anul 1994.

Citește și: Extindere de anvergură pentru unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare din România. Până în 2033, 30.000 de rezidenți

Citește și: Lucrările la ansamblul dezvoltat de Impact în zona Expoziției din București intră în faza a doua. Patru clădiri vor fi livrate în 2020

Citește și: Imobiliare.ro lansează, în colaborare cu Primăria Sectorului 2, raportul pe T1 2019 privind tranzacțiile cu imobile și prețurile de vânzare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])