Apartamente cu potențial de investiție – Eminescu 65 Residence (P)

Situat în zona ultracentrală a capitalei, cu acces facil către toate punctele de interes, ansamblul Eminescu 65 Residence se remarcă atât prin poziționarea sa, cât și prin atenția la detalii. Calitatea finisajelor, construcția solidă a ansamblului, suprafețele generoase ale apartamentelor și terasele spectaculoase – toate acestea vin ca un raspuns la cele mai exigente cerințe ale viitorilor proprietari.

Ansamblul este format dintr-un bloc de 12 etaje, în care regăsim un total de 63 de apartamente, cu 6 apartamente pe nivel. De asemenea la etajele 11 și 12 regăsim 3 penthouse-uri, cu 4 și 5 camere ce beneficiază de o vedere panoramică impresionantă, asupra orașului.

Vă puteți alege din 5 tipuri de apartamente cu 3 camere, cu suprafața utilă între 80 mp și 107.50 mp, și un model pentru apartamentul cu 2 camere, cu suprafața utilă de 48.60 mp. Unul dintre avantajele acestor apartamente este faptul că sunt bine compartimentate, cu bucătărie open space și cu terase între 7 mp și 14 mp.

Apartamentele cu 3 camere dispun de două dormitoare, două băi, spațiu tehnic, hol și living spațios cu bucătărie open space.

Locurile de parcare se află la subteran, unde mai regăsim și spațiile de depozitare, mai precis boxele ( cu suprafețe între 2.90 mp și 7.95 mp). Tot în subsol va fi amenajată și o sală de fitness pentru iubitorii sportului sau pentru cei care vor să se mențină în formă.

Eminescu 65 Residence – un mix de excepție între lux, inovație și confort la standard înalte

Localizarea este una de excepție, aproape de zona de birouri, dar și aproape de zona cu parcuri și natură. De asemenea, în proximitate se află cafenele, restaurante, grădinițe, școli, farmacii și supermaketuri.

Pentru finisaje se lucrează cu lideri de piață, furnizori de produse premium, care certifică o calitate înaltă a produselor folosite în Eminescu 65 Residence.

Între aceștia amintim: Marazzi Italia – furnizor pentru ceramica (faianța) din băi, Top Wood – parchet triplu stratificat de 14mm, Pinum – uși interioare, Belform, Grohe, Roca, Ideal Standard – furnizori ai obiectelor sanitare.

Sistemele de răcire sunt marcă a brandului Mitsubishi Japonia, iar sistemul încălzire – prin pardoseală – Herz Austria. Siguranța este prioritatea noastră, motiv pentru care am pus accent pe acest aspect, de aceea accesul în ansamblu este unul sigur securizat.

Mai multe informații și detalii, accesând link-ul.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])