Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari a trimis la Suceava unul dintre cele mai mari convoaie de ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Convoiul umanitar, lung, de aproximativ 2 km, a plecat din București spre Suceava pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor ucraineni afectaţi de război și a voluntarilor, o serie de proiecte rezidențiale și persoane particulare din sectorul imobiliarelor s-au alăturat Asociației Urbanis pentru campania umanitară „URBANIS, solidaritate fără graniţe”.

Convoiul de ajutoare trimis spre Suceava, ce a ajuns să măsoare aproximativ 2 km lungime, conține peste 500 de paleți cu produse pentru imediata necesitate pentru copii și adulți, diverse produse neperisabile: produse pentru igienă personală, apă, alimente neperisabile, sucuri, ceaiuri, produse de panificație si patiserie, conserve si pachete speciale, precum și alte materiale de necesitate.

Toate ajutoarele vor ajunge spre centrele umanitare din punctele de frontieră, taberelor de refugiați, centrelor de colectare a ajutoarelor umanitare și lăcașelor de cult care astăzi adăpostesc refugiații din Ucraina.

Citește și: Pe fondul situației conflictului militar dintre Rusia și Ucraina, Imobiliare.ro a lansat o secțiune specială de găzduiri pentru refugiații din Ucraina

Citește și: Presedintele APAIR, Toma Filipovici: “Este cel mai bun moment ca noi, agenții imobiliari, să ne unim și să folosim resursele și cunoștințele noastre în domeniu pentru a putea ajuta cât mai multe familii de refugiați”

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])