Atenție! Prelungim pentru tine termenul de înscriere a candidaturilor pentru Imobiliare Awards 2022

La cererea voastră, prelungim termenul de înscriere pentru candidaturile de la Imobiliare Awards până în data de 15 aprilie 2022.

Mai ai astfel timp până vineri, 15 aprilie 2022, ora 00.00, pentru a aplica și a obține unul dintre zecile de trofee pe care le vom decerna, pe 25 mai, la Imobiliare Awards.

APLICĂ ACUM pentru a câștiga premiul în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din România, eveniment dedicat întregului spectru al industriei imobiliare.

Imobiliare Awards are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung.

Premiile vor fi decernate pe data de 25 mai, la Hotelul Radisson Blu din București.

Citește și: Cum se pregătesc câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare de anul trecut, pentru Imobiliare Awards 2022?

Citește și: Imobiliare Hub 2022 – peste 800 de participanți în 3 orașe din țară. Comunitatea profesioniștilor în imobiliare mai puternică și mai unită ca niciodată

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])