Au început vânzările pentru unitățile incluse în faza a treia a proiectului Tomis Park Constanța

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale aflate în construcție în Constanța, a demarat vânzarea unităților din faza a treia a proiectului, care va include 252 de unități în urma unei investiții de 21 de milioane de euro.

Primele două faze ale proiectului, însumând 466 de apartamente, au fost vândute în proporție de peste 98% cu un an și jumătate înainte de termenul prevăzut pentru livrare (începutul lui 2022 pentru faza întâi, respectiv începutul lui 2023 pentru faza a 2-a), consultantul imobiliar și agentul exclusiv de vânzare al proiectului fiind SVN Romania. Avansul mediu încasat până în prezent este de 30%.

Foto: randare ansamblul rezidențial Tomis Park/Facebook

„Constanța s-a creionat în ultimii ani ca a doua piață rezidențială regională majoră din România, după cea din Cluj – Napoca. Numărul proiectelor dezvoltate în oraș este în creștere și dacă proiectul este bine conceput iar strategia de vânzări este adecvată, poți înregistra rezultate foarte bune, cu un procent de aproape 100% din unități vândute încă din fazele incipiente ale construcției”, a declarat Maria Andrei, vicepreședinte SVN Romania.

Foto: randare ansamblul rezidențial Tomis Park/Facebook

În total, Tomis Park Constanța va include aproximativ 700 de apartamente în urma unor investiții totale de 59 de milioane de euro. Proiectul va pune la dispoziția locatarilor numeroase facilități, printre care un parc, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, o grădiniță și aproape 1.000 de locuri de parcare. Prețurile unităților incluse în faza a treia a proiectului pleacă de la 62.000 de euro + 5% TVA.

Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuințe în Constanța și în București.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])