Bitdefender închiriază 25% din Orhideea Towers

Bitdefender, companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, închiriază 9.267 de metri pătrați in Orhideea Towers pentru un termen minim de 5 ani, aducând rata de preînchiriere a proiectului la 65%.

Orhideea_nightDezvoltată de CA IMMO și însumând 37.000 mp închiriabili, Orhideea Towers, clădire office de clasă A, certificată LEED GOLD, va găzdui sediul central al Bitdefender începând cu prima jumătate a anului 2018, atunci cand va fi finalizată. Valoarea totală a investitiei este de 75 milioane euro.

“Suntem încântați sa aducem în portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienti premium și, în acelasi timp, satisface planurile de expansiune ale companiilor din România cu cea mai accelerată rată de crestere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lunga durată. Cu acest proiect, ne consolidăm pozitia locală, adăugând o nouă clădire declasă A portofoliului actual din Bucuresti, închiriat aproape în totalitate”,  a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA IMMO.

Începând din mai 2018, compania românească  de securitate informatică, Bitdefender, îsi va muta echipele globale din amplasamentul anterioar, DV24Offices, în etajele 9, 10, 11 si 12 ale clădirii Orhideea Towers.  În ansamblu, mai mult de 900 de angajați Bitdefender vor lucra în noul sediu global.

“Înconjurată de universitățile tehnice, campusul studențesc și la mică distanță fată de centrul orașului, această nouă clădire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strâns cu talentele noii generații, absolvenți ai Universității Politehnice București”, a explicat Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender. “Oamenii sunt activul nostru numărul unu, deoarece tot ce are legătură cu securitatea cibernetică se genereaza din inteligența, continua cercetare și creativitatea acestora.”

Contractul de închiriere va dura minimum 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de compania de consiltanță imobiliară Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chirias ancoră care își mută operatiunile globale în Orhideea Towers, alături de Misys, o companie internațională specializată în dezvoltarea de software financiar.