Brașovul dă startul târgurilor imobiliare. Kron-Tour Expo anunță evenimentul TIB în perioada 7 – 10 octombrie

Kron-Tour Expo organizează cea de-a XX-a ediție a Târgului Imobiliar Brașov (TIB). Evenimentul se va desfășura în perioada 7-10 Octombrie, la Brasov Business Park.

Pe parcursul celor 4 zile, principalii dezvoltatori imobiliari din zona Brașovului, agentii imobiliare, firme de amenajari si constructii, banci si publicatii de specialitate vor prezenta cele mai noi oferte de case, apartamente sau garsoniere, dar și soluții de finanțare.

Printre expozanții înscriși se numără: Alphaville Arena, Art Development, Avantaj Condominium, Casa Nobel, Grandis Residence, Keller Williams, Kronhouse Real Estate, Maurer Imobiliare, Mosaic Residence, Noua Residence, Otp Advisors, Sinuhe Imob, Soho Brasov, Subcetate Apartamente, SVN Brașov, Top City și Uno Brașov.

Târgul se poate vizita conform urmatorului program: în 7-8 octombrie, între orele 12:00 – 18:00;  în 9 octombrie, între orele 10:00 – 18:00; iar în data de 10 octombrie, între orele 10:00 – 16:00.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])