Când ajung în vacanță în țară, românii din diaspora își cumpără locuințe. Țîrea, Maurer Imobiliare: „În luna august am atins un record al vânzărilor”

Atunci când se întorc în vacanță în țară, mai ales pe timpul verii, românii plecați peste hotare vin pregătiți să facă achiziții imobiliare, susține Cristina Țîrea, Sales&Marketing Coordinator Maurer Imobiliare Brașov. Astfel, lunile în care mulți reprezentanți ai pieței de real estate se plâng că abia reușeșc să încheie câteva tranzacții aduc pentru alții recorduri de vânzări. 

romani diaspora maurer imobiliare brasov

„Vacanțele românilor din diaspora petrecute în țară au un impact pozitiv asupra noastră, iar acest lucru se reflectă în numărul vânzărilor de apartamente către acest segment de clienți”, ne-a declarat Cristina Țîrea.

„Pentru noi, sezonul estival întotdeauna vine cu o creștere a vânzărilor. Acest lucru s-a întâmplat și în acest an, în luna august atingând un record – 109 apartamente”, a mai adăugat ea.

CristinaTirea-Sales&Marketing Coordinator CPI BRASOV 2018

Țîrea a menționat, totodată, că sunt pregătite produse special pentru românii din diaspora care au în vedere o achiziție imobiliară. Compania le oferă acestora posibilitatea de a plăti locuințele alese în rate calculate pe o perioadă de 3-7 ani , direct la dezvoltator, fără a mai accesa banca.

Cristina Țîrea a mai adăugat și că targetul de vânzări pentru 2018 este, la nivel național, de 1.200 de apartamente, dar și că pentru anul următor dezvoltatorul își propune să atingă 1.500 de unități locative vândute în țară.

Reprezentanți Maurer Imobiliare au fost prezenți în calitate de speakeri la evenimentele din seria CPI organizate la Constanța și în Brașov. Aceștia au pus în discuție alături de alți specialiști din domeniu situația actuală la nivel local într-un panel pe tema „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”. Află mai multe despre evenimentele CPI AICI.

#CPIBrașov2018: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Prețul rămâne în continuare important, dar nu este singurul aspect care influențează decizia cumpărătorului

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])