Care sunt tendințele anului 2018 în materie de design interior

Liniile inspirate din stilul Art Deco, accentele aurii și stilul scandinav se numără printre tendințele lui 2018 în materie de design interior. Mai multe despre ce se poartă anul acesta aflăm de la designerul Adela Pârvu, fost redactor-șef pentru unele dintre cele mai cunoscute titluri în domeniul amenajărilor interioare și co-prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”.

design interior

„Tendințele în materie de design interior în 2018 sunt către linii curate și simple inspirate de Art Deco, accente aurii, cupru și alamă, apoi stilul scandinav este în mare vogă cu contraste de culori saturate și texturi din lemn”, a declarat pentru CPI Adela Pârvu.

„Se poartă, de asemenea, combinațiile de stiluri, adică cel clasic reinterpretat, minimalizat cu stil eclectic debarasat de ornamente, dar cu detalii grafice”, a mai adăugat aceasta.

adela parvu design interior
Foto: Adela Pârvu

Casele inteligente sunt și ele din ce în ce mai populare, potrivit designerului. „Un alt trend care se conturează și care va crește este cel al caselor inteligente, unde toate aparatele și dotările electrocasnice sunt conectate pentru un consum eficient și optim de energie, plus pentru comenzi rapide și de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile”, ne-a mai explicat Pârvu.

Mai multe despre stiluri, tendințe și despre adaptarea acestora la personalitatea clienților puteți afla în cadrul CUIB, evenimentul anului în domeniul construcțiilor civile, la care va participa și designerul Adela Pârvu în calitate de speaker.

Imobiliare.ro este partener oficial al acestui eveniment care va fi organizat la Timișoara, în perioada 8-10 iunie. Găsești AICI programul și lista speakerilor care vor fi prezenți la CUIB.

Citește și: Evenimentul anului în domeniul construcțiilor civile se organizează la Timișoara

Citește și: Importanța apartamentelor de prezentare din cadrul ansablurilor rezidențiale. Ce pot afla posibilii cumpărători printr-o simplă vizionare

Citește și: Românii schimbă finisajele din locuințe o dată la 10 ani. Cât bugetează un astfel de upgrade și cum va evolua piața de profil în 2018

Citește și: De ce să lucrezi cu un designer sau decorator când vinzi o locuință?”Gândește-te serios. Vinzi o cutie formată din ziduri și pardoseli sau spații pentru viitoare amintiri”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])