Numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere. Câte au fost eliberate în februarie 2018?

În luna februarie au fost eliberate 2.725 de autorizații de pentru construirea de clădiri rezidențiale, potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS).

Pe parcursul lunii trecute au fost eliberate 2.725 de autorizații pentru construirea de clădiri rezidențiale, dintre care mai bine de jumătate pentru zona rurală. Față de perioada similară a anului trecut s-a înregistrat o creștere de 15,1% la nivelul numărului acestora.

De la începutul anului, s-au eliberat 4.734 de autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 20,5% față de primele două luni ale anului anterior, conform datelor INS.

Față de luna ianuarie 2018, în februarie s-au înregistrat creșteri la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare, cele mai semnificative dintre acestea putând fi observate în București-Ilfov și în regiunea Nord-Est.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])