Ce așteptări ai de la echipa Customer Care?

Imobiliare.ro începe în această lună un proiect prin care își propune să aducă în atenția voastră, a brokerilor, oamenii din spatele celui mai mare portal de imobiliare din România.

Antoaneta LunguleasaÎn general, „un răspuns în timp util” și „un operator bine pregătit” au fost aspectele apreciate de cei mai mulți dintre respondenții la sondajul anual Global Customer Service Survey, realizat de Interactive Intelligence Group Inc. (Nasdaq: ININ), furnizor global de soluţii software şi servicii dezvoltate pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor, ca fiind importante într-o interacțiune cu reprezentanții serviciului pentru clienți.

Aceasta demonstrează că, pentru consumatori, nu contează doar calitatea interacțiunii cu un agent al centrului de contact, ci și viteza cu care acesta reacționează. Prin urmare, un răspuns rapid poate face diferența între păstrarea sau pierderea unui client.

„În prezent, majoritatea oamenilor se așteaptă să primească un răspuns rapid la o solicitare, ceea ce le oferă sentimentul că sunt importanți pentru companie, având astfel o experiență pozitivă. În plus, o experiență excelentă în interacțiunea cu centrul de contact determină clienții să le spună prietenilor sau familiei despre aceasta, ceea ce reduce riscul de a pierde acei clienți”, a spus Marcin Grygielski, Manager Teritorial pentru Europa de Est al Interactive Intelligence.

Maria BarbulescuMembrii echipei Customer Care a Imobiliare.ro (Maria, Alina, Anto, Bogdan și George), cu experiență la Imobiliare.ro între unu și cinci ani, știu și ei acest lucru. ”Lucrăm în trei ture, începem la ora 8 dimineața”, spune Maria Bărbulescu (foto stânga), team leader al echipei. ”Până la ora 9 răspundem în general la mailuri, apoi încep să sune telefoanele.”

Evident, faptul că răspund la telefon nu înseamnă că nu se mai ocupă și de mesajele venite prin e-mail. Într-o zi obișnuită de muncă, echipa Customer Care primește, în medie, 40 de astfel de solicitări prin e-mail, la care răspund – cu soluția la problema solicitantului, nu prin ”am primit solicitarea, revenim noi” – , în medie, în 15 minute.

În plus, echipa primește 50 de apeluri telefonice în fiecare zi și aproximativ cinci solicitări de rezolvare a diverselor probleme ale clienților prin chat.

Customer Care teamDisponibil șase zile din șapte, 11 ore din 24 şi 5 ore sâmbata , SMURD-ul Imobiliare.ro (de la stânga la dreapta: Bogdan, Alina, George, Maria, Anto), așa cum le place să-și spună, rezolvă zilnic cel puţin 90 de situaţii prin telefon şi e-mail.

Vă invităm să cunoașteți, luna viitoare, o altă echipă din cadrul Imobiliare.ro.