Ce face echipa Win-dev de la Imobiliare.ro?

Continuăm seria de articole prin care dorim să-i cunoașteți pe oamenii din spatele portalului Imobiliare.ro cu echipa Win-dev.

Echipa Win-dev (2)Bogdan Gheorghiță, Adrian Ghibaor, Sorin Simu, Nicoleta Paraschivu și Alin Bănuți (foto, de la stânga la dreapta). Aceștia sunt membrii departamentului Win-dev de la Imobiliare.ro. Ce fac ei? Dezvoltă servicii și produse pentru brokerii imobiliari, dar și pentru nevoile interne ale companiei.

Dacă sunteți brokeri imobiliari, sigur ați auzit și v-ați folosit,  de instrumente precum MAP (serviciu de monitorizare a anunțurilor de la particulari). Ei bine, acest instrument util au fost create de echipa Win-dev. De asemenea, ori de câte ori analizați rapoartele online despre cum au performat ofertele, contractele și afișările, să știți că la generarea acestora contribuie și echipa Win-Dev.

Echipa Win-devAcum știm ce este în prezent acest departament, este timpul să aruncăm o privire în trecut. La început, în 2006-2007, a fost Sorin Simu, pe atunci un adevărat om-departament. Echipa s-a mărit în 2008, iar astăzi sunt cei responsabili, printre altele, și de rezolvarea tehnică a solicitărilor venite de la clienții externi prin echipa Customer Care.

Și pentru că a venit vorba despre clienți externi, Sorin Simu, team leader, ne povestește un caz amuzant. ”S-a stricat serverul, iar baza de date a unui client s-a bușit”, explică Sorin Simu, într-un limbaj specific oamenilor care lucrează în IT. ”Ne-am oferit să-i recuperăm datele, lucru care a durat două-trei zile. În tot acest timp, clientul sau reprezentanții săi au stat în permanență în spatele nostru, atât de îngrijorați erau.”

Și acesta este doar un exemplu din multele situații dificile, dar care își găsesc întotdeauna rezolvare, cu care se confruntă echipa Win-Dev.

Vezi întreaga galerie foto a echipei Win-dev aici.