Ce va cuprinde oferta record a Târgului Național Imobiliar, cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță organizat în această toamnă la București

Proiecte imobiliare în exclusivitate, lansări de ansambluri rezidențiale, proprietăți middle și high-end din centrul și nordul Capitalei, toate acestea și multe altele vor fi disponibile în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță.

târgul național imobiliar tni septembrie

„De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc, cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune deal-uri”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului care va fi organizat la sfârșitul lunii septembrie la București, în Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

„Oferta târgului imobiliar din 28-30 septembrie este una record, expozanții TNI prezentând oferte de locuințe și case de vacanță din București, Ilfov, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța și celelalte zone de interes ale țării”, a mai explicat Bercea.

tni septembrie 2018

În cadrul ediției de toamnă a TNI vor fi lansate noi credite de investiții imobiliare și vor fi prezentate, totodată, apartamente de tip boutique, case din containere maritime cu prețuri pornind de la 11.500 de euro, diverse oportunități de investiții și soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic.

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Vizitatorii vor avea la dispoziție, de asemenea, servicii conexe din arhitectură, design interior și home stagging și vor putea câștiga premii participând la tombolele organizate în cadrul târgului.

Intrarea se va face vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00, iar prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Național Imobiliar. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Citește și: Locuințe certificate Green Home, disponibile în cadrul Târgului Național Imobiliar. „Clienții sunt preocupați de calitate vieții lor, nu doar de prețul pe metru pătrat”

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])