Cesarom mizează pe designerii de locuințe

Producătorul de plăci ceramice se adresează, pentru vânzarea produselor sale, atât clienților finali, cât și arhitecților care îi consiliază pe aceștia.

Importanța designerilor și arhitecților care consiliază proprietarii de locuințe în privința amenajării interioare reiese și din noua abordare a producătorului de plăci ceramice Cesarom, parte a grupului Lasserberger.

Astfel, prin rebrandingul recent finalizat și viitoarele campanii de promovare, Cesarom își propune să se adreseze nu doar consumatorilor casnici, ci şi designerilor și arhitecților care consiliază amenajările rezidențiale.

Sergiu Apolzan„Decizia rebrandingului a avut la bază dorința obținerii unui brand dinamic, cu o arhitectură nouă, modernă, asociat cu imaginea unui produs fabricat în România care să convingă partenerii că produsele românești Cesarom reprezintă soluția firească pentru amenajările rezidențiale, comerciale sau industriale”, a declarat Sergiu Apolzan, director de vânzări şi marketing al Lasselsberger Ceramics România. „Noua identitate doreşte să transmită clienţilor noştri faptul că cei 50 de ani de tradiţie au ca rezultat astăzi o înţelegere profundă a necesităţilor pieţei şi a tendinţelor în amenajare ale românilor.”

Sergiu Apolzan a subliniat, de asemenea, că această experiență stă la baza portofoliului de produse Cesarom, creat în acord cu tendinţele internaţionale, dar adaptat la exigenţele pieţei româneşti în ceea ce priveşte gama cromatică, finisajele plăcilor, motivele decorurilor.

Despre Cesarom

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiţi producători europeni şi mondiali de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex se ridică la peste 6,7 milioane de metri pătraţi anual, Lasselsberger Ceramics România comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci de decor.