Cine va livra „la cheie” trei dintre clădirile din cadrul Luxuria Domenii Residence

Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor a semnat, prin Bergamot Developments SRL – societate în cadrul căreia acesta deține 99% din capitalul social, un contract de antrepriză cu DAS SRL pentru realizarea lucrărilor necesare pentru finalizarea și livrarea „la cheie” a 3 clădiri din cadrul Luxuria Domenii Residence, ansamblu rezidențial care la final va cuprinde în total 9 blocuri.

luxuria domenii residence primele blocuri

„Valoarea contractului este de 16.750.000 euro plus TVA. Durata lucrărilor va fi de 16 luni calculată de la ordinul de începere a lucrărilor dat de Bergamot Developments SRL”, se explică într-un anunț de la Bursa de Valori București.

Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor este listat pe bursă.

DAS SRL, companie cu sediul în Iași specializată în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat care are în portofoliu și proiecte în construcții civile, industriale, edilitare și agricole, are 264 de angajați. Aceasta a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri netă de circa 135,9 milioane de lei (echivalentul a aproximativ 29,2 milioane de euro) și un profit net de 24 de milioane de lei (circa 5,1 milioane de euro), potrivit datelor Ministerului Finanțelor Publice.

630 de apartamente până la finalul lui 2020

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence va fi amplasat pe un teren de 22.500 de mp în zona de nord a Capitalei, mai exact între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

Acesta va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu 2, 3 și 4 camere și locuințe în sistem duplex, investiția în proiect fiind estimată la 68 de milioane de euro.

Potrivit planurilor dezvoltatorului, în prima fază, mai exact în perioada martie 2018-ianuarie 2020, ar urma să fie finalizate 3 clădiri cu 232 de apartamente.

faze proiect luxuria domenii residence
Foto: luxuria-residence.ro

A doua fază ar urma să înceapă în septembrie 2018, să fie finalizată în martie 2020 și să cuprindă dezvoltarea ansamblului cu 4 clădiri cu un total de 268 de apartamente. Ultima fază se va desfășura în perioada martie 2019-septembrie 2020 și va cuprinde finalizarea a 2 clădiri cu 130 de apartamente.

luxuria domenii residence exterior
Foto: luxuria-residence.ro

Luxuria Domenii Residence este primul ansamblu rezidențial din Capitală în curs de certificare BREEAM, fiind proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”.

Citește și: Impact Developer&Contractor semnează un contract de antrepriză de 6 milioane de euro pentru șase imobile „la cheie”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])