Coldwell Banker, 350 de locuințe vândute în Cosmopolis

Ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului a fost desemnat cel mai bun proiect rezidențial din Europa Centrală și de Est în cadrul conferinței internaționale CIJ Europe Awards organizată în Praga.

Cosmopolis 4_1Coldwell Banker România, manager și agent exclusiv al Cosmopolis din 2013, va încheia primele nouă luni din 2016 cu vânzări de aproximativ 350 de locuințe în ansamblul rezidențial, rezultat similar cu cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

”Sectorul rezidențial din Romania a trecut în ultimele luni printr-o perioadă mai dificilă, cauzată de incertitudinile din piața finanțărilor, însă am înregistrat un rezultat similar cu cel din 2015 aplicând o politică adecvată de prețuri, campanii targetate de vânzări și marketing și o paletă variată de modalități de plată”, declară Gabriel Voicu, director al diviziei New Home în cadrul Coldwell Banker România. Compania a vândut, de la momentul desemnării ca manager al Cosmopolis, peste 1300 de apartamente și vile în cadrul proiectului.

Cosmopolis a ajuns în prezent la aproximativ 2.300 de locuințe finalizate, proiectul dezvoltat de Opus Land Development urmând să pună pe piață încă cel puțin 200 de unități până la finalul acestui an. Investiția totală derulată până în prezent în dezvoltarea Cosmopolis se ridică la aproximativ 280 de milioane de euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari investiții realizate într-un proiect imobiliar din România.

”Dezvoltăm prin Cosmopolis cel mai complex proiect rezidențial din întreaga regiune, proiect care va deveni un oraș în sine, în viitor. Avem deja o comunitate care numără circa 4.500 de locuitori, o infrastructură generală unică în România, iar planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7000 de locuințe noi precum și dezvoltarea continuă a facilităților pe care le oferim. Distincția obținută de Cosmopolis la Praga, precum și discuțiile ample despre peisajul românesc de real estate care au avut loc acolo denotă că România a redevenit o piață atractivă pentru investitorii străini”, a declarat Ahmet Buyukhanli, președinte Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului.