Complexul Premium Town Residence – un concept de locuire sănătos, marca Vasigur (P)

Amplasat în București, în apropierea Parcului Pantelimon, ansamblul Premium Town Residence, transformă zona capitalei într-una primitoare și confortabilă în care predomină o atmosfera cozy – aspecte esențiale când vine vorba de locuire, în contextul pandemiei și nu numai.

Calitatea – standardul ce stă la baza proiectului

Proiectul Premium Town Residence aparține companiei de construcții și dezvoltatorului Vasigur Invest, o companie care și-a început dezvoltarea în Republica Moldova, în anul 2009, dezvoltând în această regiune ansamblurile de referință din portofoliu. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, compania și-a câștigat un renume grație proiectelor finalizate în această regiune a țării. Astfel, dezvoltatorul și-a câștigat un statut ocupând primele locuri în topul ”Celor mai bune companii de construcție.”

Așa cum era de așteptat, particularitățile cu care se remarcă ansamblurile companiei țin de modul de construire. Complexul rezidențial Premium Town Residence a fost gândit și proiectat și construit pentru familiile și oamenii care pun un accent pe un stil de viață sănătos, confort sporit și siguranță.

Pentru a pune accent pe calitate și pe optimizarea maximă a cheltuielilor viitorilor locatari, materialele de construcție folosite în realizarea proiectului corespund standardelor de construcție durabilă și sănătoasă. Amintim aici cărămida roșie folosită în construcția pereților, marmura naturală și granitul, geamurile de marcă Salamander 4 seasons, trei rânduri de stilcă – ce garantează atât o temperatură plăcută a locuinței, cât și un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Complexul cuprinde 65 de apartamente, dintre care 35 sunt încă disponibile

Un alt aspect important ține de zona în care este amplasat complexul. Fiind construit în apropierea Parcului Pantelimon, ansamblul are atât avantajul unei priveliști înconjurătoare, cât și beneficiul unui stil de viață curat, datorită aerului proaspăt din această zonă. În total complexul Premium Town Residence cuprinde 65 de apartamente, dintre care 35 sunt încă disponibile.

La capitolul accesibilitate, ansamblul a fost construit strategic, astfel încât locuitorii ansamblului Premium Town Residence să se bucure de un acces uşor spre toate direcţiile capitalei, cu rute de acces şi cu două staţii de metrou la o distanţă care poate fi parcursă pe jos.

Totodată locuitorii acestui complex dispun de o parcare subterană şi în curte spaţiu de joacă amenajat pentru copii.

 

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])