Măsuri sticte de protecție într-o fabrică din România unde se produc zilnic 25.000 mp de gresie și faianță

Liniile de producție ale Lasselsberger Ceramics România continuă în parametri normali, dar conducerea companiei a implementat măsuri stricte de protecție pentru cei 440 de angajați ai fabricii SANEX din Cluj-Napoca. Aici se produc zilnic peste 25.000 de mp de gresie și faianță.

„Sănătate angajaților noștri este cel mai important lucru în această perioadă dificilă, motiv pentru care am implementat o serie de măsuri interne pentru siguranța acestora. Printre acestea se numără intensificarea activității de igienizare a tuturor spațiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii și a microbuzelor care transportă angajații”, a declarat Petrișor Grindeanu, Directorul General al SANEX SA.

„Dezinfectăm la intervale de timp regulate toate spațiile comune și am oferit măsuși de protecție angajaților care intră în contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulație”, a mai explicat el.

Printre măsurile luate de Lasselsberger Ceramics România se numără și limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor și curierilor în incinta fabricii. În plus, au fost complet interzice vizitele furnizorilor sau ale clienților care vin din zonele cu risc ridicat.

Anumite activități întreprinse de companie au fost mutate, de asemenea, în mediul online, iar delegațiile în și din alte țări au fost înlocuinte cu video-conferințe sau cu platforme de comunicare online. Angajații care au copii cu vârste sub 12 ani, pot solicita acordarea de zile libere, în conformitate cu prevederile anunțate recent de autorități pe fondul răspândirii noului coronavirus, spun reprezentanții fabricii.

În fabrica SANEX, care a devenit membră a grupului austriac Lasselsberger din 2004, se produce CESAROM, unul dintre brandurile cu aproape 60 de ani de tradiție în România, lider pe piața locală de gresie și faianță.

Citește și: Lucrările continuă pe șantierele Gran Via pentru cele aproape 500 de apartamente aflate în curs de finalizare. Ce măsuri speciale a luat dezvoltatorul?

Citește și: Recomandările ADIRU pentru dezvoltatori: „Continuarea activității este absolut necesară”, dar fiți prudenți și asigurați siguranța angajaților și clienților

Citește și: Scad prețurile locuințelor? Aduce coronavirusul criza în imobiliare? Răspunsul dezvoltatorilor

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])