Cordia România cumpără patru terenuri în Capitală și anunță investiții de 100 de milioane de euro

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, a cumpărat patru terenuri în nordul Bucureștiului pe care vrea să dezvolte proiecte rezidențiale destinate segmentelor medium și medium-high.

Mauricio Mesa Gomez cordia

„Investițiile totale în dezvoltarea celor patru terenuri, parte a strategiei noastre pe termen lung în România, se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO-ul Cordia România.

„Cordia România își propune să livreze 500 de apartamente pe an. Prin achiziția acestor terenuri, cu o suprafață cumulată de aproximativ opt hectare, am asigurat bazele dezvoltării pentru viitoarele proiecte”, a mai adăugat acesta.

Cele 100 de milioane de euro se adaugă investițiilor de 40 de milioane de euro pe care reprezentanții comaniei plănuiesc să le facă în cel mult trei ani pentru dezvoltarea ansamblului Parcului20, proiect demarat deja în zona Expoziției din București.

Parcului20 ansamblu rezidential

Parcului20 ar urma să fie construit în două faze și să cuprindă, la final, 469 de apartamente. Prima fază ar urma să fie finalizată în 2020, iar cea de-a doua ar urma să fie livrată la 8-12 luni după aceasta. Toate locuințele din proiect vor fi echipate cu sisteme smart-home.

Citește și: Lucrările de construcții pentru Parcului20, ansamblu dezvoltat de Cordia România în București, vor fi demarate în ianuarie 2019

Citește și: Care sunt planurile grupului Futureal pe piața imobiliară din România? Mauricio Mesa Gomez: „Intenționăm să construim 1.300 de apartamente în anii următori”

Citește și: Topul județelor unde s-au vândut cele mai multe imobile în luna martie

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])