CORFAC Internațional se extinde la nivel european

În România, organizația este prezentă prin compania de consultanță imobiliară ESOP.

În ultimii trei ani și jumătate, prezența europeană a CORFAC International a crescut în mod constant. Din toamna anului 2011, CORFAC International s-a extins cu 10 noi firme în Europa și cu mai multe pe alte piețe importante la nivel mondial.

Recent, CORFAC International a organizat Conferința Europeană Semestrială de Primăvară în Paris, Franța. Nouă firme și 16 reprezentanți au participat la evenimentul de două zile, care a fost un mixt de sesiuni de conferință și întâlniri informale, combinate cu sesiuni de dezvoltare a afacerilor și ateliere de pCity Gateractică.

La reuniune au participat din cadrul ESOP Consulting Alexandru Petrescu, Managing Partner și Mirela Raicu, Manager al Diviziei Birouri Corporate. ”Fiecare firmă CORFAC a împărtășit informații locale de piață și condițiile de afaceri de pe piața acesteia, precum și informări privind top 10 al clienților lor, cei mai mari chiriași de pe piețele lor, oportunitățile de investiții în țările lor și numele clienților străini la care ar dori să ajungă. În timpul atelierelor de practică, grupul a împărtășit exemple de broșuri de închirieri, vânzări și evaluare și a discutat despre modalitățile de integrare a tehnologiilor în cadrul prezentării proprietăților de pe o piață mai extinsă la nivel transfrontalier și despre transmiterea cerințelor clienților atât în situațiile de închiriere cât și în cele de achiziție”, spun reprezentanții ESOP.

Grupul și-a revizuit participarea la MIPIM, planurile pentru participarea la Expo Real și a discutat cu privire la adăugarea de noi afiliați pentru a promova acoperirea în Europa.

Despre CORFAC International

 Cu sediul în Chicago, IL, CORFAC International (Corporate Facility Advisors – Consilieri Sectorul Corporate) este format din firme antreprenoriale deținute privat cu experiență în vânzări, închirieri și investiții imobiliare- de birouri, industrial si retail, achiziții și dispoziții imobiliare multifamiliale, managementul proprietății si servicii corporatiste. În asociere cu filialele globale, CORFAC International oferă servicii imobiliare comerciale cu o piață extinsă în 48 de țări din întreaga lume.

CORFAC a fost înfiinţat în 1989, iar la nivelul lui 2014 firmele afiliate CORFAC au încheiat mai mult de 10.000 de tranzacții de închiriere și vânzare pentru o suprafață totală de aproximativ 400 de milioane de metri pătrați valorând peste 7,4 miliarde dolari.