#CPIRegional 2021: „3 pași simpli care te vor duce către formula universală în vânzări”. Află cum poți atrage clienți noi participând la sesiunea de Leadership din cadrul CPI Timișoara

Există o cale rapidă spre a-ți consolida poziția ca lider? – aceasta este întrebarea la care trainerii din cadrul evenimentul CPIRegional2021 vor veni atât cu răspunsuri, cât și cu instrumente practice pe care le vei putea folosi zi de zi, în activitatea profesională. Te invităm să afli soluția potrivită, în cadrul sesiunii de leadership susținut la Timișoara de către Călin Iepure – unul dintre trainerii care vine cu o serie de tool – uri și tehnici adaptate pentru oamenii de business din real estate.

Foto eveniment CPI Timișoara, 2018

Marți, 28 septembrie, la Timișoara, în cadrul evenimentului CPI Regional 2021, participanții vor avea șansa să deprindă abilitățile unui lider, care, potrivit unora dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, sunt esențiale în succesul unei negocieri, în creșterea unui business sau, chiar și în viața de zi cu zi în situațiile personale.

Click pentru a vedea agenda și a te înscrie la #CPIRegional2021!

Călin Iepure, cunoscut pentru influența sa în sfera educațională ca trainer, cât și pentru impactul major pe care l-a avut la dezvoltarea Public Speaking-ului din România, va susține sesiunea de Leadership în cadrul evenimentului CPI Timișoara. “Pornind de la cele mai cunoscute abilități de leadership: prioritizarea, atitudinea, influența, servirea oamenilor & rezolvarea problemelor voi prezenta într-o manieră pragmatică modele de bune practici și tehnici pe care participantii le vor putea aplica pas cu pas începand de a doua zi”, spune acesta, adăugând “în leadership diferența care face diferența este atitudinea. Și în acest sens vom propune un model care ajută la dezvoltarea atitudinii potrivite față de noi înșine și față de ceea ce ne înconjoară. Și pentru că scopul leadershipului este influența, voi aborda un model în 3 pași simpli care ne va duce către formula universală în vânzări aplicată în imobiliare, și care te poziționează corect în ochii celorlalți.”

Foto: Călin Iepure

Sesiunea de la Timișoara cuprinde 10 practici de leadership care pot fi aplicate în domeniul imobiliarelor, de către agenți, manageri, antreprenori, owneri de agenție sau chiar dezvoltatori.

Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid19. Astfel, participarea la eveniment va fi posibilă doar pe baza certificatului verde, test RT-PCR cu 72 de ore înainte sau cu test antigen oficial cu 24 de ore înainte.

#impreuna #CpiRegional #profesionistinimobiliare

Citește și: #CPIRegional2021: Agenda evenimentului

Citește și: Află când ajunge Caravana în orașul tău

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])