#CPIRegional2021: Află tot ce trebuie să știi despre piața imobiliară din Timișoara. Agenda evenimentului

Marți, 28 septembrie, de la ora 9, la Centrul de Conferințe din cadrul Hotel Timișoara, se va desfășura prima întâlnire din seria #CPIRegional2021.

Ediția de toamnă a evenimentelor #CPIRegional întâmpină o serie de nevoi identificate în piața de real estate. Agenda primei întâlniri de marți, 28 septembrie a fost gândită și adaptată pieței din Vestul țării.

Click pentru a vedea agenda și a te înscrie la #CPIRegional2021!

“Piața imobiliară încotro – spre boom sau dimpotrivă?”

Cel mai așteptat moment de către breasla imobiliară revine cu toate ingredientele și cu momente culminante: Piața imobiliară încotro – spre boom sau dimpotrivă? – este tema panelului moderat de Răzvan Ionescu. Panelul evenimentului aduce pe scenă liderii imobiliari din zona de Vest, între care: Toni Ehling și Eugen Encuțescu, din partea Eugen Estate, Cătălin Priscorniță din partea Agenției Blitz, Ovidiu Șandor – Mulbery Development, Didier Balcaen din partea companiei Speedwell și Marius Șchiopotă, din partea companiei Hitch & Mosher. Panelul va avea loc începând cu ora 11.45.

Un ingredient nou al edițiilor #CPIRegional2021

Pentru că strategia de dezvoltare regională este focusul multor decizii privind investițiile imobiliare, iar deciziile autorităților locale influențează întotdeauna dezvoltarea economică a unui oraș, pe fiecare sector în parte, în cadrul seriei CPI Regional 2021, vom aduce, pentru prima data un reprezentant din partea autorităților locale. Astfel, Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, va susține o prezentare începând cu ora 11.30.

O imagine de ansamblu

De la ora 11.30, Andreea Popa, specialist în analize imobiliare, prezintă o radiografie statistică a pieței imobiliare locale, din ultima perioadă.

Leadership în vânzări – cum să devii un lider eficient?

„Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a sosit timpul,” spune Călin Iepure, trainer în cadrul CPI, parafrazându-l pe Benjamin Disraeli. Sesiunea de leadership în vânzări, susținută de Călin Iepure va fi centrată pe o temă importantă în viața de zi cu zi a oricărui profesionist, atât din domeniul imobiliarelor, cât și din alte domenii. Aici, participanții vor afla care sunt cele mai importante abilități de leadership personal în vânzările de imobiliare. Training-ul se va desfășura începând cu ora 10.00.

Cuvânt înainte…

Deschidere evenimentului va avea loc începând cu ora 09.15, moment în care managementul imobiliare.ro Dan Puică – CEO-ul, Dan Niculae – Head of New Bizz și Sebastian Ungureanu, CPO Imobiliare.ro, vor prezenta viziunea asupra pieței imobiliare din România.

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este cea mai puternică și mai mare comunitate de real estate din România, creată la inițiativa Imobiliare.ro, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi ajută în dezvoltarea personală, profesională și în accelerarea afacerilor lor. Evenimentele pentru breasla imobiliară sunt organizate de 12 ani, atât la nivel regional, cât și la nivel național.

Centrul de Conferințe din cadrul Hotel Timișoara

Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid19. Astfel, participarea la eveniment va fi posibilă doar pe baza certificatului verde, test RT-PCR cu 72 de ore înainte sau cu test antigen oficial cu 24 de ore înainte.

#impreuna #CpiRegional #profesionistinimobiliare

Citește și: Începe seria evenimentelor #CPIRegional2021 cu noi destinații pe harta României. Află când ajunge Caravana în orașul tău

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])