Cum poți atrage clienți noi? Află răspunsul la sesiunea de Leadership din cadrul evenimentului Imobiliare Hub Timișoara

Miercuri, 23 martie, la Centrul de Conferințe al Hotelului Timișoara, în cadrul evenimentului Imobiliare Hub participanții vor exersa modalități practice pentru consolidarea poziției de lider.

Miercuri, 23 martie, la Centrul de Conferințe al Hotelului Timișoara, te invităm să afli soluția potrivită, în cadrul sesiunii de leadership. Călin Iepure, cunoscut pentru pentru influența sa în sfera educațională ca trainer, cât și pentru impactul major pe care l-a avut la dezvoltarea Public Speaking-ului din România, va susține sesiunea de Leadership.

Click AICI pentru a vedea agenda și a te înscrie la Imobiliare Hub

În cadrul evenimentului Imobiliare Hub 2022, participanții vor avea șansa să deprindă unele dintre cele mai importante abilități de lider, cu ajutorul unor tool–uri și tehnici adaptate pentru oamenii de business din real estate.

“În leadership diferența care face diferența este atitudinea. Și în acest sens vom propune un model care ajută la dezvoltarea atitudinii potrivite față de noi înșine și față de ceea ce ne înconjoară. Și pentru că scopul leadershipului este influența, voi aborda un model în 3 pași simpli care ne va duce către formula universală în vânzări aplicată în imobiliare și care te poziționează corect în ochii celorlalți,” afirmă Călin Iepure, trainer în cadrul workshop-ului Imobiliare Hub.

Abilitățile de lider, potrivit unora dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri, sunt esențiale în succesul unei negocieri, în creșterea unui business sau, chiar și în viața de zi cu zi, în situațiile personale. Sesiunea de la Timișoara cuprinde 10 practici de leadership care pot fi aplicate în imobiliare, de către agenți, manageri, antreprenori, owneri de agenție sau chiar dezvoltatori.

Citește: Imobiliare.ro dă startul evenimentelor regionale într-o nouă formulă upgradată. Începe seria de evenimente Imobiliare Hub 2022

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])