Cum se pregătesc câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare de anul trecut, pentru Imobiliare Awards 2022?

În cadrul campaniei Imobiliare Awards 2022, eveniment dedicat întregului spectru al industriei imobiliare, prezentăm o serie de materiale video în care căștigătorii din cadrul evenimentului de anul trecut povestesc despre ce a însemnat pentru ei recunoașterea rezultatelor obținute și cum se pregătesc pentru evenimentul din 25 mai.

În cadrul evenimentului de anul trecut, Daniel Tudor, fondator al Agenției The Concept, a obținut premiul pentru „Modelul de business inovator al anului 2020 în România”. Despre ce înseamnă să fii un căștigător și care sunt emoțiile pe care un premiant le simte, povestește, Daniel Tudor, în cadrul unei serii de interviuri realizate prin zoom.

În acest an, ne întâlnim pe 25 mai, la Hotelul Radisson Blu din București, la Imobiliare Awards 2022, un eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Aplică acum!

Susținem creșterea vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung în domeniul imobiliar, astfel că Imobiliare Awards acordă premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

Accesând linkul vei regăsi premiile pe care ne pregătim să le oferim la Imobiliare Awards 2022.

Citește și: START ÎNSCRIERI! Începem pregătirile pentru Imobiliare Awards 2022

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected]imobiliare.ro)