Cum va arăta cel mai mare ansamblu rezidențial din zona Aviației-Șoseaua Pipera? Lucrările au fost demarate deja, iar investiția inițială se ridică la 32 de milioane de euro

Un nou ansamblu rezidențial se află în construcție în Capitală, iar dezvoltatorul anunță că acesta va fi la finalizare cel mai mare proiect de acest tip din zona Aviației-Șoseaua Pipera. În prima fază vor fi livrate 600 de apartamente cu o investiție de 32 de milioane de euro.

lucrari santier onix park north area residence
Foto: Facebook/Onix Park

Este vorba despre Onix Park North Area Residence, dezvoltat de compania care a finalizat până acum 1.000 de apartamente în proiectele Onix Residence din București și Onix Blue Mamaia Nord.

onix park ansamblu rezidential

Primele 600 de apartamente, pentru care lucrările de construcții au fost demarate în urmă cu câteva luni, vor fi amplasate în două imobile cu 4 etaje și într-un bloc cu 11 etaje.

onix park

Livrarea locuințelor va fi făcută pe parcursul anului viitor, dar deja un sfert dintre ele au fost vândute.

onix park pipera

Ansamblul va cuprinde în final circa 2.000 de locuințe, de la studio-uri la apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri, cu suprafețe cuprinse între 42 de mp și 130 de mp.

proiect rezidențial onix park

Printre facilitățile care vor fi puse la dispoziția rezidenților se va număra un centru SPA, dar și o sală de fitness, alături de o grădiniță cu program prelungit, o serie spații comerciale, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

zona promenada onix park

Sunt incluse în plan și zone pietonale și de promenadă pe marginea lacului din vecinătatea ansamblului.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])