Liderii pieței intră într-un dialog provocator și vorbesc despre creativitate, succes și reinventare în business în cadrul sesiunii „Unu-la-unu, despre reinventare și succes” la Imobiliare Hub. Vă reamintim că evenimentul se va desfășura marți, 24 mai, la Hotelul Radisson Blu, din București, iar participarea se face doar pe baza înscrierii.
Business-urile creative aduc cel mai mare profit? Cum s-au reinventat afacerile după pandemie? Există o formulă a succesului? Sunt câteva întrebări la care se va răspunde într-unul dintre cele mai așteptate momente ale evenimentului Imobiliare Hub. Este vorba despre sesiunea „Unu-la-unu, despre reinventare și success” în care liderii de piață dezvăluie calea abordată spre o performanță mai bună. Sesiunea inspirațională îi aduce pe scenă, într-un dialog provocator pe: Elisabeta Moraru – country manager Google, Ovidiu Șandor – CEO Mulberry Development, Cătălin Priscorniță – CEO Blitz și arh. Adrian Untaru – founding partner ADNBA, într-un dialog despre ultimii ani de business și modul în care și-au gândit strategiile de dezvoltare ale afacerilor.
Fiecare participant va avea 15 minute la dispoziție, timp în care va fi provocat de către bine-cunoscutul jurnalist Cătălin Ștefănescu să povestească despre rolul creativității într-un business, precum și despre performanțe, succes și modul în care s-au reinventat afacerile pe care le conduc, în timpul pandemiei.
Cine sunt participanții dezbaterii?
Elisabeta Moraru, country manager Google, s-a alăturat companiei Google în aprilie 2012 și este în funcția de Country Manager din anul 2016. Anterior Elisabeta Moraru a fost parte a echipei de management de la Xerox și Microsoft. În ceea ce privește studiile, aceasta a absolvit Academia de Afaceri la Universitatea Duke, iar astăzi deține un doctorat în Științele Comunicării, cu o teză care se axează pe evoluția sferei publice alături de transformarea accesului cetățenilor la informație.
Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, s-a remarcat ca antreprenor odată cu dezvoltarea proiectului imobiliar City Business Centre, Timișoara, proiect care s-a bucurat de recunoaștere internațională printr-o serie de premii și nominalizări pentru arhitectură și pentru eficiență energetică. În același timp, este co-dezvoltatorul proiectului imobiliar The Office, Cluj-Napoca.
În ultimii ani, Ovidiu Șandor a demarat o nouă investiție imobiliară, proiectul multi-funcțional ISHO ce prinde contur în centrul Timișoarei și care va include 1.200 de apartamente, o clădire de birouri de nouă generație, multiple servicii, parcuri și spații verzi. Un domeniu de suflet pentru Ovidiu Șandor este arta contemporană. Fondatorul Funației Art Encounters a inițiat în 2015 cea mai importanta bienală de artă contemporană din România.
Ovidiu Șandor este de asemenea membru în boardul Fundației Conservațion Carpathia, un proiect care salvează pădurile virgine din zona Munților Făgăraș și care propune creerea celui mai mare parc național din Europe în această zonă. Totodată, Ovidiu Șandor a fost desemnat Consul Onorific al Regatului Belgiei la Timișoara, preocupându-se de colaborarea pe plan economic și cultural și întărirea legăturilor între județele din zona de vest a României și Belgia.
Cătălin Priscorniță, CEO Blitz, este fondatorul uneia dintre cele mai mari agenții imobiliare din România. Fondată în anul 2010, Blitz a crescut an de an, fiind în prezent unul dintre liderii pietei imobiliare din România. Compania a încheiat anul 2021 cu peste 6.45 milioane de euro, cifră de vânzări. De asemenea, în prezent în cadrul Blitz activează peste 400 de blitzeri, care au realizat peste 4000 de tranzacții, în valoare totală de peste 180 milioane euro.
Blitz este membru fondator al Comunității Elitelor în Imobiliare din România (CEIR) și un reper de bune practici în industria imobiliarelor.
În 2020, Cătălin Priscorniță a primit premiul ”Leadership-ul anului în imobiliare”, iar în 2021 a fost desemnat ”Antreprenorului anului” în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare. La același eveniment, Blitz a câștigat distincțiile “Agenția anului 2020”și “Brandul anului 2020”.
Arh. Adrian Untaru este unul dintre partenerii fondatori ai biroului de arhitectură ADNBA, pe care l-a înființat în 2003 alături de Andrei Șerbescu. Având aproape 20 de ani de experiență în domeniul arhitecturii, ADNBA este constituit din profesioniști cu expertize variate, aflați permanent în căutarea echilibrului dintre experiment și experiență pentru a descoperi soluțiile potrivite fiecărui proiect. Biroul are o activitate diversă atât domeniul rezidențial, cât și zona de proiectare de birouri și clădiri publice.
De asemenea, ADNBA se bucură de recunoaștere atât la nivel local, cât și international, fiind câștigător al mai multor premii de arhitectură.
Citește și: Imobiliare Hub 2022 – Agenda evenimentului este completă