Dezvoltatorul Cosmopolis cumpără noi terenuri pentru suma de 2,45 milioane de euro

Opus Land Development, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Cosmopolis, a cumpărat noi terenuri în nordul Capitalei cu suma de 2,45 milioane de euro.

cosmopolis ansamblu rezidential

Dezvoltatorul a cumpărat șapte parcele de teren în zona ansamblului rezidențial Cosmopolis, situat în nordul Bucureștiului.

Acestea au fost achiziționate de la firma Atlas Construct și dispun de o suprafață totală de aproape 10 hectare, potrivit Profit.ro.

Cosmopolis este unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare din România. Investiția în acest ansamblu rezidențial a depășit 300 de milioane de euro în aproape 11 ani.

ansamblu cosmopolis

Până acum, s-au vândut peste 3.000 de apartamente și vile în cadrul Cosmopolis. Comunitatea a ajuns astfel să includă circa 7.300 de locuitori, în principal familii tinere cu unul sau doi copii și tineri profesioniști care lucrează în zona de nord a Capitalei.

Printre facilitățile de care beneficiază locuitorii se numără două grădinițe, o școală primară, două parcuri, o plajă privată, 24 de piscine exterioare, mai multe terenuri de sport și un strip mall.

Citește și: Mini orașul Cosmopolis a ajuns la 6.700 de rezidenți. Care sunt planurile de viitor ale dezvoltatorului

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])