Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial, activ pe piața din România și Europa de Sud-Est, anunță demararea unui nou proiect logistic

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial, activ pe piața din România și Europa de Sud-Est, anunță demararea unui nou proiect în portofoliu, ELI Park Brăila, o investiție totală de peste 25 milioane de Euro. Proiectul logistic este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Liberă Brăila. Element Industrial planifică dezvoltarea în trei faze a unui parc logistic cu suprafața brută totală de 50.000 mp.

Sursa foto: Element Industrial

Unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața spațiilor logistice, ce dezvoltă o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, anunță demararea unui nou proiect în portofoliu, ELI Park Brăila.

”Am primit de curând autorizația de construire pentru prima fază, de 10.000 mp, o opțiune excelentă pentru distribuție, producție sau logistică, cu acces direct la E584,” spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial, adăugând: ”Brăila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: poziționare în nod rutiero-naval, forță de muncă, deschiderea dată de podul peste Dunăre și, nu în ultimul rând, autorități locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor în zonă.”

Conceptul de la Brăila este unul flexibil și modular, construit la standarde de clasă A, pe o suprafață de 11 hectare. Viitorii chiriași vor beneficia de specificații tehnice precum: înălțime liberă de depozitare de 10,5 m, o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

Citește și: Qualis vine pe piață cu un concept inovator de parc logistic, în Brașov

Citește și: Cushman & Wakefield Echinox: În primul semestru au fost închiriate spații logistice și industriale de 360.000 metri pătraţi, plus 21%

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])