Dezvoltatorul Impact Contractor & Developer accelerează planurile de dezvoltare. Compania construiește un nou cartier cu peste 5500 de locuințe în București

Cel mai mare proiect al dezvoltatorului Impact Contractor & Developer ar urma să fie construit anul viitor. Certificatul de urbanism a fost deja eliberat pentru terenul de 26 de hectare. Proiectul va fi dezvoltat în 7 faze.

Noul cartier Greenfield West situat în zona de S-V a Capitalei, în Sectorul 6. Sursa foto: site Impact Contractor & Developer

Proiectul numit Greenfiled West, localizat în sectorul 6 al capitalei, pentru care compania accelerează planurile de dezvoltare ar urma să fie finalizat în 2031. Potrivit ultimelor informații, Impact Contractor & Developer intenționează să construiască 5.528 de locuințe, iar valoarea totală a investiției se ridică la suma de 233,6 milioane de euro. În prima fază a proiecului vor fi construite 623 de locuințe, conform site-ului economica.net.

În acest moment un alt ansamblu rezidențial de anvergură al Impact, este construit în Iași, pe Dealul Copou, pentru care compania dorește începerea construcției la sfârșitul lunii septembrie.

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfiled Băneasa și Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 Impact a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente.

Citește și:Venituri de aproape 70 milioane lei pentru Impact Developer & Contractor în prima jumătate a anului

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])