Doar cumpărătorul merge la vizionare, fără familie. Noi reguli în RE/MAX România, după relaxarea măsurilor de distanțare

RE/MAX România vrea să implementeze noi modalități de lucru pentru agenți, menite să asigure siguranța lor și a clienților, chiar și după terminarea perioadei de izolare.

Una dintre măsurile implementate de RE/MAX România vizează limitarea numărului de persoane care pot vizita o proprietate în același timp. Pe scurt, agenții ar urma să îi permită doar cumpărătorului să vadă locuința, fără familia extinsă, copii sau prieteni.

Dacă vizionările nu sunt permise de către proprietar sau cumpărătorul nu se simte confortabil să vizioneze locuința, agentul ar urma să apeleze la tehnologiile digitale pentru a intermedia tranzacția, o metodă tot mai des utilizată în ultima perioadă. Astfel, persoanele interesate de o anumită proprietate vor putea să-și facă o imagine foarte clară cu privire la aceasta prin intermediul fotografiilor 360, a prezentărilor video și prin tururi virtuale.

Reprezentanții rețelei spun că deja clienții sunt receptivi la noul mod de lucru și cred că modelul de colaborare chiar se va schimba în acest sens, pentru a reduce timpul pierdut în trafic pentru a vizita proprietăți.

Agenții vor avea, totodată, obligația de a utiliza măști, mănuși și protecție pentru încălțăminte la fiecare interacțiune directă cu clienții, pentru a minimiza riscurile și răspândirea virusului.

„O parte dintre măsurile de siguranță anunțate au fost implementate în cadrul birourilor RE/MAX pe toată durata pandemiei, având la bază strategia de a le oferi clienților servicii de înaltă calitate, chiar și în condițiile distanțării sociale. Vrem să subliniem, însă, că și după relaxarea măsurilor de distanțare vom continua să aplicăm toate normele necesare pentru protecția agenților și clienților și vom impune, totodată, noi măsuri adaptate contextului”, a declarat Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România.

Rețeaua de birouri imobiliare francizate cuprinde pe plan național peste 50 de francize și mai bine de 500 de membri. Planul de extindere al RE/MAX România viziează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: Prime Kapital, anunț neașteptat ca răspuns la COVID-19. „Dispunem de o bază robustă de fonduri proprii”

Citește și: Creșterea din turismul intern, o oportunitate pentru investitori. „Ne așteptăm la o schimbare de paradigmă”

Citește și: Proprietățile dintr-o localitate de la 40 de km de București, tot mai căutate pe fondul izolării

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])