Două noi proiecte rezidențiale adresate segmentului middle-class în București. Investiția depăsește 25 de milioane de euro

Metropolitan Residence construiește două noi proiecte rezidențiale adresate segmentului middle-class în zonele Mihai Bravu și Șoseaua Viilor din București. Investiția este estimată la peste 25 de milioane de euro.

metropolitan residence mihai bravu
Foto: Ansamblu rezidențial Metropolitan Mihai Bravu

Cele două ansambluri – Metropolitan Mihai Bravu și Metropolitan Viilor, vor aduce pe piața bucureșteană 281 de locuințe noi până la sfârșitul anului 2021.

Primul dintre acestea va include 81 de apartamente cu 2 și 3 camere. Lucrările au fost demarate în cazul său la jumătate acestui an. Termenul de livrare pentru Metropolitan Mihai Bravu este prevăzut pentru sfârșitul anului viitor. Ansamblul este poziționat vis-a-vis de stația de metrou cu același nume, în apropierea Parcului Tineretului.

Metropolitan Viilor include 200 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și va fi amplasat la mică distanță de Parcul Carol.

Foto: Ansamblu rezidențial Metropolitan Viilor

„Am ales cele două locații centrale pentru că am observat o dezvoltare a infrastructurii și o creștere a calității vieții în cele două zone, ceea ce ne ajută să poziționăm apartamentele în categoria middle-class”, a declarat Dan Drăgulin, Managing Partner al Metropolitan Residence, unul dintre dezvoltatorii cu capital 100% românesc, activ pe piața imobiliară din 2010.

„Soluția arhitecturală, finisajele și dotările vor fi premium, concepute la standardele zonei de nord a Capitalei”, a mai explicat el.

Portofoliul Metropolitan Residence însumează peste 3.000 de apartamente. Valoarea investițiilor depășește până acum suma de 200 de milioane de euro.

Citește și: Mai multe locuințe date în folosință în prima jumătate a anului 2019 față de 2018

Citește și: Creșteri pe linie la prețurile apartamentelor înainte de luna septembrie

Citește și: Compromisul făcut de familiile aflate în căutarea unei apartament nou. „Principalele cerințe pe care părinții le au sunt legate de securitate, de calitatea complexului”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])