Două terenuri, cel mai scump și cel mai ieftin imobil de la TNI

Astăzi începe Târgul Național Imobiliar, ce se desfășoară în perioada 25-27 septembrie la Palatul Parlamentului.

TNI sept 2014La Târgul Imobiliar Național din acest week-end participă 120 de companii ce activează în domeniile imobiliar, construcții și financiar. Potrivit reprezentanților târgului, acestea au scopul de de a promova cele 30.000 de unități locative pentru care au conceput oferte speciale și reduceri de preț.

Ofertele sunt structurate pe mai multe tipuri: Low Cost, locuințe situate la periferia Capitalei, adresate clienților potențiali cu bugete reduse; Smart Deal, pentru persoanele pentru care primează raportul calitate-preț; Business, destinat clienților care posedă deja o locuință, dar care vor să cumpere un imobil în scop investițional și Premium, oferte imobiliare din segmentul de lux.

Cel mai ieftin imobil prezent la TNI este un teren intravilan de 780 de metri părați situat în Breaza, care costă 4.000 de euro. Cel mai scump imobil este tot un teren, de 65.000 de metri pătrați, situat la Bușteni, zona Piatra Arsă și care are prețul de 8,4 milioane de euro.
Preturile imobilelor din Capitală prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 17.500 de eruo pentru o garsonieră de 25 de metri pătrați utili, situată în sectorul 4, în ansamblul Family Residence Poștalionului și ajung pana la 247.605 de euro pentru un apartament de cinci camere, 142 de metri pătrați utili, situat în vecinătatea București Mall din Calea Vitan, în ansamblul de locuințe Vitan Residence 2.
Printre ansamblurile rezidențiale ce își expun ofertele în cadrul Târgului Național Imobiliar din acest weekend se numără: Carol City Park, Club Lac Snagov, Luxury Residence Corbeanca, In City Residence, Palladium Residence, Vitan Residence 2, 20th Residence, Greenfield, Scandinavia Residence, Corbeanca Park, Rin Nord Residence, Militari Residence, Adora Urban Village, Vivere Rezidential, Pipera Rezidential II, Smart City Residence, Decebal Rezidential, Dristor Residence, Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence, New City Residence, Paladin Residence, Serena Apartments, Arena Apartments, Tineretului Residence, Fundeni Residence, Cartierul Rezidential Pinului, Giurgiului Rezidential, Colina Marei, Mogosoara Rezidential,  Octopus Garden, Hystria Residence, Melita Residence, City Point, Cubic Residence, Prohil Rezidential, Metropolitan Residence, Studio Plus, Family Residence Metalurgiei, Astrelor Residence 3, New Town Residence.