E van Wijk, 10.180 mp in P3 Bucharest

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport și logistică, pentru o suprafață de 10.180 mp spaţiu de depozitare și 252 mp spațiu de birouri în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest.

Warehouse 6 P3 BucharestSpațiul închiriat reprezintă 75% din dimensiunea totală a depozitului. O echipă de 40 de persoane va avea baza în acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleți pe lună. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic, respectând cele mai înalte standarde internaționale, iar acoperișul folosește panourile solare pentru a reduce costurile operaționale.

“Suntem o companie solidă și dinamică, cu o gamă variată de specializări: transport internațional, transport regional, distribuție, depozitare și servicii cu valoare adăugată. Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeași viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionați de depozite și ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea  ambelor companii. Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim și a 25-a aniversare în România și 10 ani de prezență pe piața din București”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina și Polonia. Compania a început în Olanda în 1949, dezvoltându-se în România și, apoi, în Ucraina și Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele piețe din Europa și generează o cifră de afaceri consolidată  de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajați, 185 de camioane Euro 5 și Euro 6, 20.000 mp de spații de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 mp în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Localizat la 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest este situat pe inelul de centură al orașului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (la o distanță de 22 km) și la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest și, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în București, cât și în centrul şi vestul țării.