Ești agent sau dezvoltator imobiliar? Aplică la Premiile Imobiliare.ro!

Gala Premiilor Imobiliare.ro va avea loc în februarie 2016, în cadrul evenimentului CPI Național.

CPINoua abordare a seriei de evenimente ”Clubului Profesioniștilor în Imobiliare”, ale cărei efecte s-au văzut deja în cadrul manifestărilor organizate în principalele piețe imobiliare din România, stă la baza noului CPI Ediția Națională, un eveniment-maraton, desfășurat pe parcursul a două zile (10 și 11 februarie 2016). ”Piața crește și noi pornim de la o cotă de doar 30% din tranzacții care se fac prin agenții imobiliari. Percepția clienților finali asupra serviciilor pe care le oferă agenția imobiliară nu este bună, clienții cred că agențiile oferă servicii care nu valorează câți bani cer și de multe ori au dreptate. Pentru a schimba acest lucru, ne propunem să transmitem agenților imobiliari ideea de căpătâi după care noi, la Imobiliare.ro, ne ghidăm zi de zi: «Stă în puterea mea să schimb lucrurile, spre a mă prezenta mai bine în fața clientului meu, nu trebuie să aștept să facă altcineva acest lucru pentru mine»”, spune Adrian Erimescu, CEO și cofondator al Imobiliare.ro.

În același timp, Imobiliare.ro își propune să recunoască meritele agenților și brokerilor imobiliari profesioniști, de aceea, în cadrul CPI Național, va decerna, în timpul Galei Premiilor Imobiliare.ro, o serie de distincții. Vă invităm să aplicați la secțiunile de mai jos.

PREMII PENTRU AGENȚII

Cea mai mare franciză

Prin acest premiu, Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască meritele și să promoveze francizele imobiliare care au înregistrat rezultate excepționale în anul 2015, promovând în același timp un mod de lucru sănătos pentru piața imobiliară.

Aplică AICI

Cea mai mare extindere ca franciză

Aplică AICI

Cea mai mare agenție

Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc, prin acest premiu, să recunoască meritele și să promoveze agențiile imobiliare care au înregistrat rezultate excepționale în anul 2015.

Aplică AICI

Cea mai mare tranzacție a anului 2015

Prin acest premiu, Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască meritele și să promoveze rezultate celor care prin strategie și profesionalism au ajuns la rezultate profesionale remarcabile.

Aplică AICI

Cel mai bun agent

Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască, prin acest premiu, meritele și să promoveze agenții sau agentele care prin acțiunile lor au contribuit la construirea unei imagini profesioniste a breslei din care fac parte.

Aplică AICI

Investiție continuă în profesionalism

Prin acest premiu, Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască meritele și să promoveze agențiile imobiliare care au arătat că înțeleg rolul dezvoltării profesionale și personale în crearea unei atitudini profesioniste și generatoare de rezultate pe termen lung.

Aplică AICI

Cea mai bună colaborare

Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc, prin acest premiu, să recunoască meritele și să promoveze rezultate agențiilor imobiliare care au ales să colaboreze cu alte agenții pentru a deservi în primul rând interesele clientului, încurajând parteneriate bazate pe încredere.

Aplică AICI

PREMII PENTRU DEZVOLTATORI

Cel mai inteligent proiect dezvoltat

Prin acest premiu, Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască meritele și să promoveze proiectele dezvoltate pornind de la principii de construcție durabile, ecologice și aliniate la cele mai noi tehnologii.

Aplică AICI

Cea mai inovatoare campanie de promovare

Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc, prin acest premiu, să recunoască meritele proiectelor care au fost susținute prin campanii de promovare creative și în același timp generatoare de rezultate.

Aplică AICI

Cel mai bun proiect nou

Prin acest premiu, Imobiliare.ro și Clubul Profesioniștilor în Imobiliare doresc să recunoască meritele și să promoveze proiectele nou dezvoltate, care au fost apreciate pentru calitate și plusvaloare.

Aplică AICI